НАШЕ АКТУЕЛНОСТИ

Шта недостаје мом месту да бих био срећнији?

 

Већ дужи низ година Одељење за финансије Општинске управе општине Велико Градиште у оквиру јавне расправе за Нацрт буџета реализује низ радионица и дешавања. Све то заједно са Одељењем за финансије спроводи Радна група за праћење и извештавање програма, програмских активности и пројеката и израде буџета. Радну групу чине осим радника Општинске управе и директори и радници поједних установа као и привредници. Да је све ово давало до сада резултате говори и прва награда коју је наша Локална самоуправа освојила у оквиру транспарентности и укључивања јавности у процес израде Нацрта Одлуке о буџету.

Уз одличну , дугогодишњу сарадњу са просветним радницима , а уз помоћ Друштва учитеља општина Велико Градиште и Голубац дат је задатак на тему ,,Шта недостаје мом месту да бих био срећнији,,. Активности су спроведене током Дечије недеље уз ангажовање наставника , учитеља и ученика наше школе од 1. до 8. разреда .
Радна група је од прегршт радова који су јој послати у виду цртежа, састава, песмица, издвојила најзанимљивије који су били изводљиви да се уврсте у буџет за наредну годину. Изложба награђених радова ученика краси хол наше школе.
Највише предлога је било да се уради клизалиште у нашем граду те ће се жеља наших најмлађих учесника у изради буџета и испунити.

Као награду за ученике основних школа чији су радови изабрани, за њихов труд, рад и вољу за укључивање у израду буџета, Локална самуправа је организовала вожњу бродом Дунавом од Сребрног језера до Рама, где су посетили и Рамску тврђаву.

Галерију фотографија погледајте на следећем линку.

 

Додатне информације