НАШЕ АКТУЕЛНОСТИ

Дан просветних радника

На свечаном  пријему поводом  Дана просветних радника 8.11.2021. године председник општине Велико Градиште Драган Милић и председник Скупштине општине Владимир Штрбац су  уручили награде најуспешнијимa у протеклој години.

“Просветни радници, екипа људи на коју смо увек поносни, задовољство ми је што се срећемо с вама и што увек можемо да истакнемо резултате које постижете.“, рекао је председник Милић, честитајући празник награђенима.

“Ми заиста имамо квалитетно образовање, квалитетне школе, дечји вртић, средњу школу и где год одемо можемо са задовољством да причамо о томе. Наш дечји вртић је, ако не најбољи, али један од најбољих у Србији, такође, наше основне школе постижу резултате који су за понос, а о средњој школи да не причамо, и по изгледу и по резултатима, где се наши студенти сваке године у писују на квалитетне факултете и где су међу првима. Да не причам о броју вуковаца, броју награђених у школама. Као општина, чинићемо напоре и даље да одвајамо средства из буџета и за децу, а наравно и да подижемо квалитет наставе у свим школама, било кроз кабинете страног језика, биологије, хемије и физике итд.“, рекао је Милић, напоменувши да то нису трошкови већ инвестиција.

У име свих присутних обратио се директор ОШ “Иво Лола Рибар“ Велико  Градиште  Драган Мандић.

Најистакнутијим радницима су овом приликом подељене пригодне новчане награде као признање за њихов рад и изузетан допринос.

Међу награђенима су Данијела Мијатовић, професорка српског језика и Снежана Животић, професор разредне наставе из ОШ “Иво Лола Рибар“ Велико Градиште.

Свечаном пријему присуствовали су и директори просветних установа

Честитамо  колегиницама  на  освојеном  признању !

Галерију фотографија погледајте на следећем линку.

*део текста и фотографија  преузет  са  сајта  Општине  Велико  Градиште

 

 

Додатне информације